Galleri pinne Gästbok pinne Övrigt
Bleh Logo
Bildtopp
Välkommen
BLEH.SE - i stort sett menlös.

Senaste rubriker
Bröllopsbilder..
Blog blog blog..
Blog från NY..
Hundvalp vald..
Fler valpbilder..

Visa samtliga rubriker

Bra-att-ha länkar
Gillar du godis? Besök www.godisbiten.se
Artiklar om HTML, CSS, Javascript - www.klientsidan.se
En underbar kväll
2005-08-16 22:05:29

Nu är det dags att ventilera lite.  
 
Jag och Helena bestämde oss för att ha en liten trevlig kväll på stan. Vi bestämde oss för att åka in och titta på en biofilm och äta ute. Sagt och gjort så far vi in och parkerar på söder. Kvällens film var 'Liftarens Guide till galaxen' på Biopalatset. Så här långt är allt lugnt och fint.  
 
Vi sätter oss för att se filmen som vi har sett fram emot, då boken är väldigt rolig och allmänt knäpp (har du inte läst den, gör det). Under mer eller mindre hela filmen sitter en förälder på raden bakom, med en unge som inte kan läsa. Detta resulterar såklart i att gubbfan sitter och läser textremsorna och förklarar hela filmen för ungen. Det var ju måttligt roande. Att filmen sen inte alls levde upp till våra förväntningar (orden "stressjobb" och "ihophaffsat" dyker upp i huvudet). Den följer inte boken särskilt bra.  
 
Efter filmen bestämmer vi oss för att äta mat på en restaurang. Vi beställer in varsin bruschetta och en varmrätt. Helena beställer pasta och jag en hamburgertallrik. Tyvärr visar sig bruschettan vara en blandning av grekisk sallad och en bruschetta gjord av någon som har läst om dom i en bok vars författare bara har hört talas om ordet 'bruschetta'. Hur pastan smakade kan jag inte svara för. Däremot kan jag säga ett och annat om hamburgertallriken.  
 
En lagom stor sallad på sidan om, helt okej. Det fanns också pommes som smakade som pommes brukar. Sen kommer vi till själva burgaren. Den bestod av en köttbit, inte gjord på nötfärs, utan sån där pressad skit som man köper i hundrapack på willy's för 69:90. Bröd kunde man bara drömma om. Hade man fått bröd hade det förmodligen bestått av ett vanligt jävla formbröd med avrivna kanter så att det skulle se ut som ett hamburgerbröd. Man får heller inte glömma det man fick till skosulan. En klick med dressing. Också sån man köper på tub, inget hemlagat här inte!  
 
Vi blir sedan något stressade av att restaurangen stänger ganska snart. T.ex. så fick vi betala samtidigt som vi fick in varmrätten. Vi pyser ut så fort det går för att åka hem.  
 
När vi närmar oss bilen ser vi det mest fantastiska, nageln i ögat, pricken över i:t eller hundskiten som smetas under en intet ont anande sko om du så vill. En parkeringsbot. Vår första. Grattis till oss?  
 
Här kommer en liten summering av den kväll vi i framtiden kommer att kalla "skitkvällen deluxe".  
 
500:- per person för följande:  
 
En dålig biofilm än mer förstörd av en idiot till förälder.  
Mat som smakade skit och såg billigare ut än den var.  
En parkeringsbot som tyvärr inte kan skyllas på annat än oss.  
 
Nu vill jag sova.